Η συνταγή είναι φανταστική και μπορεί κανείς να κάνει πολλές παραλλαγές για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει. Το μόνο κακό είναι ότι αργεί πολύ η πατάτα να ψηθεί πολύ και πρέπει να περιμένεις αρκετά για να προσθέσεις τα υπόλοιπα υλικά και βέβαια θα πρέπει να το έχεις κατά νου αν θες να τη σερβίρεις σε μπουφέ. Μια καλή ιδέα είναι να βράσετε πρώτα την πατάτα τουλάχιστον για 15-20 λεπτά για να μαλακώσει έτσι ώστε να μπορέσετε να ελατώσσετε το χρόνο ψησίματος. Εγώ το δοκίμασα με αυτόν τον τρόπο και ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν θα πρέπει να γίνει το κόψιμο της πατάτας σε φέτες και το γέμισμα με τα υλικά με αρκετά μεγάλη προσοχή καθώς μετά το βράσιμο είναι μαλακή.
2 comments:
Η συνταγή είναι φανταστική και μπορεί κανείς να κάνει πολλές παραλλαγές για τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει. Το μόνο κακό είναι ότι αργεί πολύ η πατάτα να ψηθεί πολύ και πρέπει να περιμένεις αρκετά για να προσθέσεις τα υπόλοιπα υλικά και βέβαια θα πρέπει να το έχεις κατά νου αν θες να τη σερβίρεις σε μπουφέ.
Μια καλή ιδέα είναι να βράσετε πρώτα την πατάτα τουλάχιστον για 15-20 λεπτά για να μαλακώσει έτσι ώστε να μπορέσετε να ελατώσσετε το χρόνο ψησίματος. Εγώ το δοκίμασα με αυτόν τον τρόπο και ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν θα πρέπει να γίνει το κόψιμο της πατάτας σε φέτες και το γέμισμα με τα υλικά με αρκετά μεγάλη προσοχή καθώς μετά το βράσιμο είναι μαλακή.
Post a Comment