Το νοστιμότερο πιλάφι

Πως θα απογειώσετε τη γεύση που έχει το πιλάφι σας; Ευκολότατα!
Βάλτε το ρύζι να τσιγαριστεί για 2-3 λεπτά με το βούτυρο με το οποίο θα το βράσετε.
Προσθέστε 1/2 έως 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ, ανάλογα με την ποσότητα του ρυζιού και ανάλογα με το πόσο έντονη θέλετε τη γεύση.
Καθαρίστε 2-3 σκελίδες σκόρδο και λιώστε τις μέσα στο ρύζι.


Προσθέστε το νερό και περιμένετε να γευτείτε το αποτέλεσμα.

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home
Powered by Blogger.

Followers


Recent Comments